Erős méretek, Topex Szemetesszák l, kék, 10 db, nagyon erős, méretek:7, Erős méretek


erős méretek

A készletek folyamatos online és áruházi értékesítése miatt a webshopban erős méretek erős méretek és a tényleges áruházi készletek eltérhetnek egymástól, így előfordulhat, hogy a webshopban már lefoglalt termék nem áll rendelkezésre például mert az áruházi értékesítés keretében eladásra került a termék utolsó darabja is. Ilyen esetben a termékre vonatkozó megrendelésedet nem tudjuk teljesíteni, amelyről rövid időn belül tájékoztatunk, és az esetlegesen kifizetett ellenértéket visszafizetjük.

erős méretek

Megrendelésed díjmentesen, értékhatártól függetlenül átveheted 26 üzletünk bármelyikében. Fizetési módok: Előre utalás, Online bankkártya, KP utánvét Fizetés a helyszínen: a futárnál csak készpénzes fizetésre van lehetőség.

erős méretek

Kedves vásárlóink, szállítási díjaink tömeg alapján vannak meghatározva, melyek a következőképp oszlanak meg: ft 0 Kg kg ft 20,01 kg kg ft 40,01 kg kg ft 70,01 kg erős méretek kg Min. A futárszolgálatok igénybevétele nélkül kiszállított árukra és az egyedi fuvardíjas termékekre a erős méretek beérkezését követően egyedi fuvarajánlatot küldünk. Bizonyos termékek esetében, ahol a kiszállítás gazdaságtalan, illetve körülményes, esetleg egyáltalán nem megvalósítható, pl 1 db díszléc, a szállítás helyett, amennyiben megoldható, javasoljuk a bolti átvételt 26 üzletünk valamelyikében, ebben az esetben természetesen szállítási díj sem terheli a rendelést!

Üzleteink listáját itt találja!

erős méretek

Ezen termékek megrendelése esetén felvesszük a kapcsolatot a vásárlóval, és javasolunk valamilyen egyéb megoldást. Megrendeléskor egy elektronikus díjbekérő számlát küldünk, melyen megtalálod az átutaláshoz szükséges adatokat: bankszámlaszámunkat, valamint a megrendelési számot, amit a közlemény rovatban kell feltüntetni.

A termékek átvétele illetve kiszállítása a pénzügyi teljesítés feldolgozását követően lehetséges, melynek elkészüléséről erős méretek tájékoztatunk. Felhívjuk figyelmedet, hogy a termék átvételéhez a díjbekérőn található megrendelés szám bemondására is szükség erős méretek, ezért kérjük, hogy jegyezd fel azt!

erős méretek

Online bankkártyás fizetés esetén a megrendelés átvétele csak a sikeres fizetés után lehetséges. Online bankkártyás fizetési szolgáltatónk az OTP Bank. Szaküzleteinkben történő bankkártyás fizetés esetén kollégáink a kártya jogos használatának ellenőrzése érdekében személyazonosító okmány pl.

Kapcsolódó termékek.

erős méretek