Vírus androidra, Android vírus eltávolítása (eltávolítási instrukciók) - 2020. márc frissítése


Ha ez megtörtént, zárolja a képernyőt és a telefon összes fájlját. Vírus androidra Dániel B nevű ransomware online fórumokon és 3rd party weboldalakon terjed, magát különböző legitimnek tűnő vírus androidra álcázva.

élő nagy kerek férgek

Miután a káros kód lefut, a zsarolóvírus zárolja a készülék képernyőjét és egy - a mobil platformokat támadó ransomware-eknél tipikusnak számító - kamu rendőrségi bírságot jelenít meg, amelytől az áldozat sehogy sem tud szabadulni - írja a Nemzeti Kibervédelmi Intézet a Microsoft figyelmeztetése alapján. A zsarolóvírus két módon támad: az egyik a "Hívás" Call értesítési funkciója, amit a MalLocker.

utolsó stádiumú tüdőrák

B egy ablak létrehozására használ, ami lefedi a teljes képernyőt, a másik pedig a "onUserLeaveHint " funkció, ami a "Home" vagy az "Előzmények" gombokra koppintással aktiválódik és az appok háttérbe küldéséért felel, amikor egy vírus androidra alkalmazásra váltunk. A ransomware ezt a funkciót arra használja, hogy a zsaroló üzenetet az előtérben tartsa, megakadályozva, hogy az áldozat átváltson egy másik alkalmazásra.

A káros kódról a Microsoft technikai elemzést közölt.

vörös papilloma hogyan lehet eltávolítani