Shimeji gomba. Shimejii gomba - Valódi Sáfrány


Árazás és a termékek mérése Kérjük, vegye figyelembe, hogy a honlapon szereplő termékek árai tájékoztató jellegű irányárak, így a bevásárlókosárban valamint a bevásárlást megerősítő e-mail üzenetben szereplő árak a ténylegesen fizetendő áraktól eltérhetnek.

shimeji gomba

A kifizetett összeg shimeji gomba az irányár közötti különbségnek az okai a következők lehetnek: Megváltozhatott időközben a termék ára — a weblapon szereplő irányár mindig az aznap érvényes árainkkal egyezik meg, viszont mivel Ön a weboldal látogatása során csupán a vásárlási igényt adja le nekünk, a tényleges megvásárlásra átvételre azonban a kiszállításkor kerül sor, amit Önnek ténylegesen fizetnie kell, az a kiszállítás napján aktuális ár. A weboldalon szereplő irányár és a kiszállításkor aktuális ár esetenként eltérhet.

Mérlegelt termékek esetében — mint például a burgonya és banán stb.

shimeji gomba

Viszont a fizetéskor a termék pontos tömegét vesszük alapul, ami miatt a végső ár eltérhet. Egyes termékek adott esetben korlátozott mennyiségben elérhetőek, melyeknél átmeneti készlethiány előfordulhat, ezért nem minden shimeji gomba tudjuk ezeket kiszállítani.

shimeji gomba

Megértésüket köszönjük!