Gyomorrák fiatal. Gyomorrák fiatal betegek


Gyomorrák - Veszélyben a fiatal felnőttek?

humán papillomavírus típusú anogenitális szemölcsök

Csuth Ágnes, családorvos Tudósok megdöbbenve tapasztalták, hogy a gyomorrák előfordulási aránya meglepő mértékben nőtt a fiatal felnőtt korosztály körében, míg minden más korosztálynál csökken ez az arány. Noha a gyomorrák kialakulásának kockázata még mindig alacsony a fiataloknál, a betegség előfordulása a évesek körében az elmúlt három évtizedben 70 százalékkal nőtt — állapította meg egy amerikai tanulmány.

szemölcsök a karokon és a lábakon

Hirdetés A National Cancer Institute kutatói és közötti alsó gyomorrákos eseteket vizsgáltak, melyekért a H. Összességében 39 esetet gyomorrák fiatal fel egy olyan felmérés során, mely az Egyesült Államok lakosságának mintegy negyedét foglalta magában. A tanulmány csak a gyomor alsó részének daganatos megbetegedésére összpontosított, a felső - gyomor rákot, melyet a refluxszal hoznak összefüggésbe, nem vizsgálta.

Együtt ezek a rákos megbetegedések a negyedik leggyakoribbak az egész világon.

a nőknél a condyloma

A túl sok só is okozhatja A gyomor alsó részének rákos megbetegedése a sóban és a sóval tartósított élelmiszerekben gazdag, zöldségben és gyümölcsben szegény diétával hozható összefüggésbe, előfordulása ezért gyakoribb az ázsiai országokban, ahol az élelmiszerek ilyen jellegű tartósításának hagyománya van.

A gyomorrák előfordulási gyomorrák fiatal csökkenő tendenciát mutat számos országban, mivel fejlődött az élelmiszer tartósítás technikája és higiéniája, mely csökkenti a H. Ugyanakkor a kutatók figyelmeztetnek, gyomorrák fiatal a sóbevitel egyre nő a feldolgozott gyomorrák fiatal gyors élelmiszerek fogyasztásának növekedésével, s különösen a fiatalok körében népszerűek ezek az élelmiszerek. Gyomorrák fiatal kutatók hangsúlyozták, hogy gyomorrák fiatal kutatások szükségesek annak kiderítésére, hogy a fiatalok körében megnövekedett gyomorrákos megbetegedések hátterében az étkezési szokások megváltozása, vagy egyéb ismeretlen baktérium játszhat szerepet.

milyen férgek fertőzhetnek meg